Πώς να βρείτε μία καλή πηγή για προγνωστικά για στοίχημα.

Το στοίχημα είναι μία ευχάριστη ασχολία που μπορεί να αποφέρει και κάποια χρήματα σε όποιον ασχολείται με αυτήν. Με απλά λόγια, είναι ένας καλός τρόπος για να «αξιοποιήσει» κάποιος τις γνώσεις που έχει στον χώρο του αθλητισμού και ειδικά σε αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο που είναι και τα πιο δημοφιλή. Εννοείται ότι κάθε καλός παίκτης ξέρει πότε να παίξει και πότε όχι, κοινώς πότε το στοίχημα είναι καθαρός τζόγος και πότε παίζεται με ελπίδα θετικού αποτελέσματος. Αυτό συμβαίνει γιατί οι καλοί παίκτες φροντίζουν να μαθαίνουν για τα προγνωστικά στοιχήματος πριν να κάνουν κάποια κίνηση.

Το να παίζει κανείς να γνωρίζει προγνωστικά είναι ένα τεράστιο λάθος που μπορεί να κοστίσει και πολλά χρήματα σε κάποιον παίχτη που δεν είναι προσεκτικός. Το να βρει κανείς προγνωστικά σήμερα είναι κάτι το πάρα πολύ εύκολο αφού οι πηγές πληροφοριών είναι πλέον πάρα πολλές κι εύκολα διαθέσιμες, κάποιες μάλιστα είναι ακόμη και δωρεάν. Το θέμα όμως είναι ότι δεν είναι όλες οι πηγές το ίδιο αξιόπιστες, πώς μπορεί λοιπόν να βρει κανείς μία καλή πηγή προγνωστικών; Ας δούμε μερικές απλές συμβουλές.

Ρωτήστε έναν έμπειρο παίκτη

Το στοίχημα δεν είναι ανταγωνιστικό χόμπι, αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι τα λεφτά που κερδίζει ένας παίκτης δεν τα παίρνει από κάποιον που έχασε. Επιπλέον, σε αντίθεση με το Τζόκερ που υπάρχει ένα βραβείο που το μοιράζονται οι νικητές, στο στοίχημα το κάθε δελτίο είναι μία μοναδική περίπτωση, οπότε το κέρδος του κάθε παίκτη εξαρτάται από το δελτίο του και τα χρήματα που θα παίξει. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει κάτι να κερδίσει ένας καλός παίκτης με το να μη σας βοηθήσει, οπότε καλό είναι αν ξέρετε κάποιον που κερδίζει συχνά – κανείς δεν έχει 100% ποσοστό επιτυχίας άλλωστε – να τον ρωτήσετε για το που μαθαίνει τα προγνωστικά. Ποιος ξέρει, μπορεί να κάνετε κι έναν καινούργιο φίλο!

Ψάξτε το ιστορικό της κάθε πηγής

Ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβετε αν μία πηγή προγνωστικών είναι καλή ή όχι είναι να δείτε τι προγνωστικά έχουν δώσει για κάποια σχετικά πρόσφατα ή και παλαιότερα παιχνίδια. Αν η πηγή είναι όντως καλή, τότε τα προγνωστικά της θα πρέπει να επαληθεύτηκαν σε μεγάλο βαθμό, σε αντίθετη περίπτωση μάλλον κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Σε κάθε περίπτωση, όπως είπαμε και παραπάνω, να ξέρετε ότι είναι πρακτικά αδύνατον να έχει μία πηγή προγνωστικών τέλειο ιστορικό αφού οι γκέλες και τα απρόοπτα μπορούν να συμβούν ακόμη και στα πιο σίγουρα παιχνίδια. Με άλλα λόγια, μην ψάχνετε το 100%, ωστόσο μπορείτε να δείτε αν κάποια από τα ματς που έχασε ένας tipster ήταν όντως εκπλήξεις με μια απλή έρευνα στο διαδίκτυο.

Μην εμπιστεύεστε τα μεγάλα λόγια

Δεν υπάρχει εφημερίδα, site ή εκπομπή στο ραδιόφωνο που να ασχολείται με το στοίχημα και να μην λέει ότι έχει τις καλύτερες και πιο ακριβείς προβλέψεις ή/και το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας. Αυτό συμβαίνει για λόγους διαφήμισης για να κερδίσει η εν λόγω πηγή μεγαλύτερη απήχηση και περισσότερο κόσμο. Ειδικά στο internet που κάθε κλικ σε μια ιστοσελίδα είναι πολύτιμο αφού καθορίζει και τα κέρδη της από διαφημίσεις και άλλες πηγές, χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Καλό είναι λοιπόν να μην εμπιστεύεστε στα τυφλά καμία πηγή και να κάνετε πάντα την έρευνα σας, ειδικά στο internet. Απλά σκεφτείτε ότι αν κάποιος είχε τεράστια ποσοστά επιτυχίας θα ήταν πλούσιος, οπότε και δεν θα είχε λόγο να κάνει εκπομπές στο ραδιόφωνο ή να γράφει σε έντυπα και στο internet.

Εμπιστευθείτε την κρίση σας

Αν κάτι δεν σας κάθεται καλά σε μία πηγή προγνωστικών, καλό θα ήταν να την αποφύγετε. Ακόμη και αν δεν είστε και πολύ έμπειρος παίκτης, το ένστικτο σας είναι κάτι που πρέπει να εμπιστεύεστε. Αν τα ποσοστά επιτυχίας μίας πηγής σας φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά ή κάποιοι tipsters σας φαίνονται υπερβολικά υπερφίαλοι, τότε μάλλον δεν θα πρέπει να τους εμπιστευθείτε.